Wie zit er achter Food Impressions?

Leuk dat je hier bent! Ik ben Manon van der Kuip en food fotograaf. Eten is iets wat ik altijd al interessant, lekker en vooral heel leuk heb gevonden. Ik begon steeds vaker foto’s te maken van de gerechten voor me. En zo is mijn passie voor food fotografie ontstaan. Ik verdiepte me steeds meer hierin en kon er uren over googlen. Na een basiscursus fotografie werd het tijd om te beginnen met cursussen aan de Foodtography school. Hier had ik super veel zin in! Alle kneepjes van het vak leren. En met mijn interesse voor food fotografie ben ik nooit uitgeleerd om jou nóg aantrekkelijkere foto’s te leveren!
 
Een camera van hoge kwaliteit, vele props, achtergrondborden, creativiteit en andere uitrusting zorgen voor die heerlijke food foto’s. Zie jij jouw producten al voor je in de setting die je voor ogen hebt? Of weet je nog niet goed hoe je het wilt? Dan help ik je graag met het bedenken daarvan!
 
Je krijgt zin om het op te eten… dié impressie wil ik creëren
 
Wanneer is een food foto nou geslaagd? Het moet je gelijk laten watertanden, je krijgt zin om het op te eten. Dát wil ik creëren met de content die ik maak; een smaakvol, uitnodigend beeld. Ben jij hier naar opzoek voor jouw social media, kookboek, foodblog, restaurant, product of iets anders? Laten we eens verder praten en wie weet hebben wij binnenkort een toffe samenwerking! Neem contact op via info@foodimpressions.nl of bel naar +31 6 83896728.
food fotograaf Manon van der Kuip

Zie jij een samenwerking zitten?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.